Lynstegte rejer med chili og cashewnødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Bland ingredienserne til marinaden.
  • 2 Bland den godt med rejerne og mariner dem i køleskabet mindst 1 time.
  • 3 Istandgør forårsløgene og skær dem i mindre skrå stykker og chilierne i tynde ringe.
  • 4 Varm en wok op og slyng olien rundt.
  • 5 Lynsteg rejerne ad to omgange.
  • 6 Tør wokken af og kom lidt ekstra olie på.
  • 7 Lynsteg nu forårsløg, chilier og cashewnødder 2 minutter.
  • 8 Kom rejerne tilbage sammen med marinaden og kog det op i 1 minut.
  • 9 Tilbehør: Kogte ris, limebåde og chilisauce.
  • Så er det spisetid! Lynstegte rejer med chili og cashewnødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier