Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder

Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder

En nem pastaret med gods i fra kød, bønner og nødder. Skal retten være vegetarisk, kan du droppe kødet til fordel for en ekstra håndfuld bønner.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt pastaen over efter anvisning.
  • 2 Kog bønnerne i letsaltet vand 1 minut.
  • 3 Tag op og afdryp.
  • 4 Skær kødet i mindre skiver og lynsteg i olie på en pande.
  • 5 Lynsteg nu bønnerne på panden indtil de får lidt velsmagende farve.
  • 6 Hæld sojasauce og vermouth over og lad koge op.
  • 7 Vend kød og bønner på panden.
  • 8 Drys nødder over og server til pastaen.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder

Opskriften er udviklet af