Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder

Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder

En nem pastaret med gods i fra kød, bønner og nødder. Skal retten være vegetarisk, kan du droppe kødet til fordel for en ekstra håndfuld bønner.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt pastaen over efter anvisning.
  • 2 Kog bønnerne i letsaltet vand 1 minut.
  • 3 Tag op og afdryp.
  • 4 Skær kødet i mindre skiver og lynsteg i olie på en pande.
  • 5 Lynsteg nu bønnerne på panden indtil de får lidt velsmagende farve.
  • 6 Hæld sojasauce og vermouth over og lad koge op.
  • 7 Vend kød og bønner på panden.
  • 8 Drys nødder over og server til pastaen.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder

Opskriften er udviklet af