Lynstegt oksefilet med hvidløg- citron og soya

Lynstegt oksefilet med hvidløg- citron og soya

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær oksefileten ud i 4 bøffer af 150 gram og slå dem lidt tynde.
  • 2 Fjern bladene på majsene og skær majskornene af.
  • 3 Pil og hak hvidløg fint.
  • 4 Hak mandlerne.
  • 5 Sæt en pande på komfuret. Kom olie på bøfferne og steg i 3-5 minutter. Krydres med salt og peber.
  • 6 Kom majs på panden sammen med mandler – rist videre 1-2 minutter. Tilsæt soya og saft og skal af citronen. Smages til.
  • 7

    Anretning

    Bøfferne deles i tre op på tallerkenen. Kom majs over samt de skårne mozzarella.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt oksefilet med hvidløg- citron og soya

Tip

Lækker twist imellem det asiatiske og vores køkken.
Til retten kan du spise ; Pasta eller stegte kartofler.

Opskriften er udviklet af