Lynstegt kylling med rucola

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen.
  • 2 Rist pinjekerner på en tør pande. Gem dem til pynt.
  • 3 Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme. Kom kyllingefileterne på panden og brun det på alle sider, 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingefileterne ca. 6 minutter til de er gennemstegte. 
  • 5 Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste par minutter af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber. 
  • 6 Vend pasta og rucola i ved servering.
  • 7 Pynt med parmesan.Opskrift fra De 5 Gaarde
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt kylling med rucola

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier