Vil du spare yderligere tid, er forkogte lasagneplader en mulighed. Dog er lasagneplader, der ikke er forkogt, at anbefale.Bliver der lidt tilovers smager lasagne dejligt serveret kold dagen efter med en frisk salat.

Sådan gør du

  • 1 Blancher lasagnepladerne i kogende vand i 5 minutter.
  • 2 Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter.  
  • 3 Tilsæt kød og krydr med salt og peber. Svits det yderligere 2 minutter. Kom tomater ved og lad det simre 5 minutter.  
  • 4 Smør et passende ildfast fad med lidt olivenolie og læg lasagnepladerne lag på lag med kød, Mornaysaucen rørt med æg og ost.  
  • 5 Bag lasagnen i en varm ovn, 200 grader i 20 minutter.  
  • 6 Server med rucolasalat der lige er vendt med lidt olivenolie, saft fra lime og kapers.
  • {{recipeDoneText}} Lynlasagne

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier