Lun roastbeef med aiolli og urtesauce

Servér roastbeefen lun eller kold med de to saucer, som klæder både hinanden og kødet. Et stegetermometer er et godt udgangspunkt for en perfekt steg. Hvis din roastbeef skal være rosa som her, skal den ud af ovnen, når centrum-temperaturen er 55-60 grader.

Opskriftskategorier

  • Aftensmad
  • Hovedret
  • Gæstemad og fest
  • Grillmad
  • Simremad
  • Weekend og gæster
  • Passer til sæsonen

Pssst, vi holder snigpremiere på en ny feature: Madplan!

Få inspiration og hjælp til planlægningen af ugens aftensmåltider

Prøv den her
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495