Med bacon og champignon. Men vi har gjort det nemt og bagt baconen sammen med postejen. Og champignonerne får lov at være lyse, lette, lækre og rå i supertynde skiver. Ikke smørtunge og mørke.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader. 
  • 2 Smør en ildfast form ca. 18x25 cm. 
  • 3 Kom lever og spæk i en skål. Riv løget heri. 
  • 4 Rør hvedemel, salt, peber og timian heri. 
  • 5 Rør ægget i og til sidst mælken lidt efter lidt. 
  • 6 Hæld nu farsen i formen, og glat ud. 
  • 7 Læg baconen som et tyndt lag over hele formen. Enderne må godt hænge lidt ud over formen. 
  • 8 Stil formen midt i ovnen, og bag postejen ca. 1 time (vandbad ikke nødvendigt). 
  • 9 Server lun med bladtynde skiver champignon og frisk timian.
  • {{recipeDoneText}} Lun leverpostej

Opskriften er udviklet af