Lun hønsesalat

Sådan gør du

  • 1 Skær kanterne på toastbrødet væk og rist det, til det er sprødt. 
  • 2 Steg små kyllingefileter i olie på panden. Du kan også bruge små stykker af kyllingebryst. 
  • 3 Skær tern af bacon og steg disse på panden med kylling. Krydr med karry, salt og peber. 
  • 4 Tilsæt skiver af svampe, selleri, radise, asparges og hakket løg. Tilsæt også saft fra citron og lad det hele stege på panden, til kylling og bacon er gennemstegt. 
  • 5 Tilsæt creme fraiche på panden og rør det godt sammen. Sørg for at det ikke koger. 
  • 6 Anret din lune hønsesalat fra panden på toastbrødet. Afslut med frisk løg, radiser og selleri på toppen. 
  • {{recipeDoneText}} Lun hønsesalat

Opskriften er udviklet af