Løg og ærtesuppe med gratinerede ostebrød

Løg og ærtesuppe med gratinerede ostebrød

Meget nem suppe fordi vi bruger færdig bouillon.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær løg og forårsløg i mindre stykker.
  • 3 Svits dem let i olie i en gryde.
  • 4 Kom bouillon, vermouth og estragon heri, og lad det simre i ti minutter.
  • 5 Kom ærter heri, og lad dem bliver varme.
  • 6 Læg brødskiver på en bradepande med bagepapir. Læg ost herpå og gratiner indtil smeltet. Kig efter 8 minutter.
  • 7 Server til suppen.
  • Så er det spisetid! Løg og ærtesuppe med gratinerede ostebrød

Opskriften er udviklet af