Linsesuppe med æble
Nyd en lækker og lidt anderledes suppe med gods i. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Pil hvidløg og løg, og hak dem fint
  • 3 Skæl gulerødderne, og skær dem i små tern
  • 4 Skæl ingefæren, og hak den fint
  • 5 Skyl chili, og hak den meget fint
  • 6 Skyl og skæl æblerne. Skær dem i tern
  • 7 Hæld linserne i en sigte, skyl dem grundigt under rindende, koldt vand
  • 8 Hæld olie i en gryde
  • 9 Lad olien blive varm, tilsæt løg, hvidløg, gulerødder, ingefær og chili
  • 10 Svits råvarerne et par minutter
  • 11 Tilsæt fond eller boullion
  • 12 Lad gryden koge ved svag varme til linserne er møre, ca. 20 min.
  • 13 Smag suppen til med limesaft og lidt spidskommen
  • 14

    Servering:

    Fordel suppen i fire dybe tallerkener: 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Læg æbletern på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Linsesuppe med æble

Tip

Brug de grøntsager, du har i køleskabet. Skift for eksempel løg ud med porre, og gulerødder ud med persillerod, pastinak eller selleri. Du kan også prøve dig frem med andre krydderier end ingefær og chili.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier