Limebagt rødfisk med kartoffelsalat og citron-vinaigrette

Limebagt rødfisk med kartoffelsalat og citron-vinaigrette

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 2435 KJ
  • Energi pr. person 580 Kcal
  • Protein 25 %
  • Kulhydrat 35 %
  • Fedt 40 %

Sådan gør du

  • 1 Fisken lægges i et fad. Olie og limesaft hældes over fiskestykkerne og krydres med salt og peber. Bages i ovnen ved 180 °C i 20 min.  
  • 2 Skær kartoflerne ud i mindre stykker og koge dem møre i ca. 20 min i letsaltet vand.
  • 3 Pille ærterne fri. Hæld kogende vand over ærterne og broccoliasparges, og lad stå i 5 min.
  • 4 Når kartoflerne er kogt færdige, sigtes vandet fra og blandes med ærter og broccoliasparges.
  • 5 Rør herefter citron-vinaigretten sammen. Hæld en smule over kartoffelsalaten og server resten ved siden af.
  • 6 Fjern myntebladene og dilden fra stilken. Hak begge dele groft og vend det rundt sammen med kartofler, ærter og broccoliasparges.
  • 7 Server kartoffelsalaten med rødfisken og citron-vinaigrette. Som et ekstra supplement kan du vælge at servere en spinatsalat ved siden af. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Limebagt rødfisk med kartoffelsalat og citron-vinaigrette

Opskriften er udviklet af