Limebagt lange med porrer i sennepscreme

Lange er lækker og nem luksusmad til både hverdag og fest.Og hvis du ikke kan få lange, kan du også bruge torsk eller sej.

Sådan gør du

  • 1 Sæt varmluftsovn på 200 grader, så fisk og parmaskinke kan tilberedes på samme tid. 
  • 2 Skær langen i mindre stykker og læg i en smurt ildfast form. Krydr med lidt salt og peber, og kom olie eller smør på fisken.
  • 3 Skær lime i tynde skiver, og læg en skive på hvert stykke fisk. 
  • 4 Tag et stykke bagepapir og krøl let sammen. Hold det under vandhanen, afdryp og fordel over fisken. Bag nu fisken i cirka 12 minutter. Kig, om den er hvid og færdigstegt. Ellers giv et par minutter mere. 
  • 5 Skinken lægges på en bradepande med bagepapir og bages sprød i cirka 8 minutter. 
  • 6 Ordn porrer og skær i 4 centimeter store stykker. Kom porrer i vand med vin og salt og lad simre i 3 minutter. Afdryp, men gem kogevand. 
  • 7 Kom fløde og sennep i en gryde, og vend porrer heri. Lad simre under omrøring i 3-4 minutter. Spæd eventuelt med kogevand. Smag til med salt og peber. 
  • 8 Server fisken med porrer og et drys parmaskinke og det tilbehør, du har valgt. 
  • 9 TIP: Vi drysser sprødstegt parmaskinke hen over lige før servering. Server med ris, pasta eller kogte kartofler. 
  • {{recipeDoneText}} Limebagt lange med porrer i sennepscreme

Opskriften er udviklet af