Letsprængt svinemørbrad med asparges a la creme og nye kartofler

Måske bliver der lidt mørbrad tilovers. Da den er herlig kold som tyndskåret fyld i en sandwich, gør det nok ikke noget.

Sådan gør du

  • 1 Afpuds svinemørbraden, og gnid den med salt og sukker. Kom den i en plastikpose, og læg den i køleskabet natten over.
  • 2 Dagen efter brunes kødet i smør og olie i en pande og gennemsteges – i alt ca. 20 minutter.
  • 3 Kog kartoflerne.
  • 4 Istandgør aspargesene og skær dem over i to.
  • 5 Kom asparges, fløde og vand i en gryde med lidt salt, og lad det simre i ca. 12 minutter.
  • 6 Server kød i skiver med kartofler og asparges. Drys oregano over. Kilde: Krydderiet 2, 2006
  • {{recipeDoneText}} Letsprængt svinemørbrad med asparges a la creme og nye kartofler

Opskriften er udviklet af