Lasagne med oksekød, bønner, friskost og basilikum

Energiinformation

  • Energi 2090 kJ
  • Energi 498 kcal
  • Protein 34 g
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrat 40 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Snit løg og hvidløg fint og brun det hårdt af på en pande i olivenolie. 

  • 2

    Tilsæt oksekød og lad det brune med i ca. 3 minutter. 

  • 3

    Skær tomaterne i grove stykker, hak persillen groft og kom det på panden og steg det med i 3 minutter, smages til med salt og peber. 

  • 4

    Kog lasagnepladerne i rigeligt med vand til de er aldente, hæld vandet fra og tilsæt 1 spsk. olivenolie og hold dem varme. 

  • 5

    Anretning

    Læg en pastaplade på hver tallerken og smør den med oliventapanade og friskost. Kom 2 spsk. fars/tomater derpå og læg pastapladen henover og top med lidt mere fars/tomat. Drys med basilikum og server med revet parmesan.

  • {{recipeDoneText}} Lasagne med oksekød, bønner, friskost og basilikum

Tip

Kan fint laves med tigerrejer og kammuslinger.

Opskriften er udviklet af