Endnu en af Claus Holms gode hverdagsretter; lasagne.

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg og svits det i olivenolie. 
  • 2 Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skær peberfrugt i tern. Kom gulerødder og peberfrugt i gryden til løget, og svits et par minutter.
  • 3 Tilsæt kødet og svits yderligere et par minutter. Tilsæt ”lasagne-krydderiblandingen” og tomatpure under omrøring. 
  • 4 Hæld de flåede tomater i, balsamico eddike og kog igennem i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.
  • 5 Skræl jordskokker og snit helt fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
  • 6 Læg lasagnepladerne lagvis med kødsovs, jordskokker i tynde skiver og mozzarella i tynde skiver (i stedet for bechamelsauce). Slut af med plukket mozzarella, revet ost og drys med fuldkornsrasp. Bag lasagnen ca. 40-45 minutter ved 180 grader i ovnen, til den er gylden.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier