Lammekølle er et oplagt valg, når der skal gæster på besøg og god vin i glasset. Husk de friske rosmarin- og timiankviste, så smager kødet guddommeligt, når det kommer ud af ovnen. 

Sådan gør du

  • 1 Træk 2 stykker stanniol af, og læg dem, så de overlapper hinanden. De skal være dobbelt så lange som lammekøllen.
  • 2 Kom salt og peber på begge sider af køllen. Fordel krydderurter og hvidløg, så det ligger både under og oven på kødet.
  • 3 Lammet pakkes ind, så stanniolen slutter tæt om køllen. Der må ikke være åbninger. Går stanniolen i stykker, dækker du bare hullet med et nyt stykke.
  • 4 Køllen skal i ovnen ved 75 grader i 20-24 timer. Du kan gøre køllen klar, mens du laver aftensmad dagen før.
  • {{recipeDoneText}} Langtidsstegt lammekølle

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier