Lammekotelet og bagte tomater

Lammekotelet og bagte tomater

Det magre lammekød holder sig saftigt og lækkert, når det steges med ben på koteletten.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1  Tag kødet ud 20 min. inden stegning, drys med salt, og gnid med overskårne hvidløgsfed og frisk oregano. Lad kødet trække.  
  • 2 Dryp tomaterne med olie, drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i 30 min. ved 180 grader. Rør ingredienserne til citron-dressingen sammen, og smag til.  
  • 3 Varm olie på en pande over høj varme, og brun kødet 1-2 minutter på hver side. Steg yderligere 2-3 min. på hver side. Brug en ske til at øse fedtstoffet over kødet, mens det steger. Læg det utildækket på et skærebræt.  
  • 4 Vend bønner med citrondressing, squash, oliven og de bagte cherrytomater. Server det til kødet.  
  • {{recipeDoneText}} Lammekotelet og bagte tomater

Opskriften er udviklet af