Lammefilet og broccoliblomster med bacon

Godt lammekød kræver godt tilbehør. Vi pakker broccolien ind i bacon, så de kan nydes i en mundfuld. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 kog kartoflerne.
  • 3 Del broccolien op i små bundter eller skær dem i tynde lange stilke.
  • 4 Pak broccolien ind i bacon.
  • 5 Læg pakkerne på en bradepande med bagepapir, og bag dem, indtil baconen begynder at blive sprød, ca. 10 minutter.
  • 6 tag pakkerne ud.
  • 7 Drys kødet med salt og peber og brun det godt på begge sider i en stegepande.
  • 8 Skru ned for varmen, og steg kødet videre, i ca. 5 minutter.
  • 9 Rør sennep med olie.
  • 10

    Server kødet skåret i skiver med broccoli i bacon, sennepsdressing og kartofler.

  • 11 Drys lidt skovsyre over retten.
  • 12 Hvis det ikke er sæson, riv da lidt limeskal og dryp med lidt limesaft.
  • {{recipeDoneText}} Lammefilet og broccoliblomster med bacon

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier