Lammeburger med fetaost og agurk marineret med dild og mynte

Lammeburger med fetaost og agurk marineret med dild og mynte

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2247 kJ
  • Energi 535 kcal
  • Protein 34 g
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrat 36 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skræl agurken, flæk den på langs og skær den i tynde skiver. 

  • 2

    Rør eddike sammen med sukker, salt og ½ tsk. sort peber. 

  • 3

    Snit urter fint, vend dem i eddike sammen med agurkerne og lad det trække mindst i 1 time. 

  • 4

    Rør lammefars sammen med fintrevet hvidløg, oregano, salt og peber og form farsen til 4 flade bøffer. 

  • 5

    Skær tomat og feta i tynde skiver, pluk salaten i grove blade og skær rødløget i tynde ringe. 

  • 6

    Steg bøfferne på en varm grillpande i ca. 2-3 minutter på hver side, varm bollerne i ovnen. 

  • 7

    Servering

    Byg burgerne op med alle ingredienserne. De kan fint serveres med stegte kartofler.

  • {{recipeDoneText}} Lammeburger med fetaost og agurk marineret med dild og mynte

Tip

Kan fint laves med okse-, svine- eller kyllingefars.

Opskriften er udviklet af