Lammeburger med fetaost og agurk marineret med dild og mynte

Lammeburger med fetaost og agurk marineret med dild og mynte

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2247 kJ
  • Energi 535 kcal
  • Protein 34 g
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrat 36 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skræl agurken, flæk den på langs og skær den i tynde skiver. 
  • 2 Rør eddike sammen med sukker, salt og ½ tsk. sort peber. 
  • 3 Snit urter fint, vend dem i eddike sammen med agurkerne og lad det trække mindst i 1 time. 
  • 4 Rør lammefars sammen med fintrevet hvidløg, oregano, salt og peber og form farsen til 4 flade bøffer. 
  • 5 Skær tomat og feta i tynde skiver, pluk salaten i grove blade og skær rødløget i tynde ringe. 
  • 6 Steg bøfferne på en varm grillpande i ca. 2-3 minutter på hver side, varm bollerne i ovnen. 
  • 7

    Servering

    Byg burgerne op med alle ingredienserne. De kan fint serveres med stegte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Lammeburger med fetaost og agurk marineret med dild og mynte

Tip

Kan fint laves med okse-, svine- eller kyllingefars.

Opskriften er udviklet af