Lammebov i stærk rød karrysauce

Her vælger vi rød karry, for den er, lige som den skal være, hot. Server gerne raita, sødmælksyoghurt rørt med lidt hakket agurk, til. Det balancerer den stærke mad fint.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær løgene i skiver, riv hvidløgene og svits det i en god sjat olie i en gryde sammen med karry.
  • 2 Kom tomat i, og kog op.
  • 3 Rør nu yoghurt i lidt ad gangen, indtil al yoghurt er i, og saucen koger.
  • 4 Skær kødet i tern. Vend kødet i saucen, drys salt over, læg låg på og lad simre, til kødet er helt mørt. Det kan tage op til 2 timer, prøv dig frem.
  • 5 Smag til med salt.ognbsp;
  • 6 Drys pistacienødder over, og server med basmatiris og chutney.
  • Så er det spisetid! Lammebov i stærk rød karrysauce

Opskriften er udviklet af