Laksesalat med wasabidressing

Laks er en velkendt gæst på sommermenuen, her serveres den med salat og en sød-stærk dressing, der giver smagen et forfriskende bid.

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en gryde.
  • 2 Skær løget i to dele, og kom det i gryden sammen med krydderierne.
  • 3 Lad lagen koge i 5 minutter.
  • 4 Læg laksen i lagen, og lad simre under låg i 3 minutter. Tag gryden fra varmen, og lad laksen blive kold i lagen under låg.
  • 5 Anret salat og champignon på fire tallerkener. Afdryp og bræk laksen i mindre stykker, som du fordeler på salaten.  
  • 6 Rør dressingen sammen og hæld over. Drys salt og peber over, og server med godt lyst, gerne ristet, brød.  
  • 7 Kilde: Irma krydderiet 2, 2004
  • {{recipeDoneText}} Laksesalat med wasabidressing

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier