Laksemedaljon og sommerpickles med perlespelt

Vi har ikke gjort andet end at skære laksen igennem på langs og rullet den sammen som en snegl. For udseendets og variationens skyld. Nyd retten varm eller kold - begge dele smager fantastisk.

Sådan gør du

  • 1

    Kom eddike, sukker og salt i en skål. Skær blomkålen i små buketter, radiserne i halve og den syltede agurk i små tern. Vend i skålen og lad stå, mens resten gøres klar.

    Tilbered perlespelt efter anvisning på pakken.

    Skær vildlaksen igennem på langs, så du får en lang, tynd filet. Rul sammen som en snegl og luk med en tandstik. Drys med salt og peber og steg den 4-5 minutter på hver side i olie på en pande.

    Vend den nykogte spelt med rapsolie og pickles, drys med dild og anret med laks. Servér. 

  • {{recipeDoneText}} Laksemedaljon og sommerpickles med perlespelt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier