Laks med fennikelpuré, courgetter og timiankrydrede vilde ris

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Laksen fyldes med citronmelisse og drysses med salt og peber.
  • 2 Laksen pakkes ind i alufolie og lægges ned i et ovnfast fad.
  • 3 Fadet stilles i ovnen ved 200° i ca. 45 min.
  • 4 Risene koges efter anvisning på emballagen sammen med timian.
  • 5 Timianstilkene fjernes.
  • 6 Olie og hvidløg røres sammen og blandes i risene.
  • 7 Fennikelknolden deles i fire stykker og koges i letsaltet vand ca. 12 min.
  • 8 Fennikel og grøntsagsvand blendes jævn og bringes i kog i en gryde.
  • 9 Fløde tilsættes og varmes op.
  • 10 Smages til med peberrod, salt og peber.
  • 11 Courgetterne skæres i tynde skiver.
  • 12 Olien varmes på panden, og courgetteskiverne steges et par min. på hver side.
  • 13 Krydres med salt og peber.
  • Så er det spisetid! Laks med fennikelpuré, courgetter og timiankrydrede vilde ris

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier