Laks i pakke med tomater, grønne bønner og dild og med grillede majskolber

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8.1 g.
  • Kulhydrater 7.1 g.
  • Fedt 5.1 g.
  • Energifor./ pers 420 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1

    Fjern blade og tråde fra majsene. Forkog dem i 4 minutter i letsaltet vand. Lad dem afdryppe og pensl dem let med rapsolie, inden de grilles. 

  • 2

    Pak i 4 pakker: laks, tomater, grønne bønner og dild. Læg pakkerne på grillen – de skal have ca. 12 minutter. Grill majsene 4-5 minutter, vend dem undervejs. 

  • 3

    Anret let åbnede pakker med majs ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Laks i pakke med tomater, grønne bønner og dild og med grillede majskolber

Opskriften er udviklet af