Klassisk lagkage med flødeskum og bær, men med et lille ekstra pift i form af luksuscreme med kaffe og kokos. Lav kagen om morgenen, og lad den stå på køl i dagens løb.

Sådan gør du

  • 1 Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
  • 2 Smelt smørret i en gryde. 
  • 3 Rør kaffe, kakao, vaniljesukker og flormelis i. Vend kokosmel i massen og fordel straks massen ud på to af bundene. Læg den ene bund med cremen opad på et fad.
  • 4 Pisk fløden til skum og kom en tredjedel ovenpå bunden med creme. 
  • 5 Fordel halvdelen af hindbærrene på flødeskummet, og læg den næste bund med cremen opad ovenpå. Gentag med flødeskum, bær og den sidste bund (uden lagkagecreme). 
  • 6 Pynt kagen med flødeskum, hindbær og lidt ekstra kokos.
  • {{recipeDoneText}} Lagkage med hindbær

Opskriften er udviklet af