Kyllingesalat med rød peberfrugt

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Steg kyllingekødet i 1 spsk olivenolie på en pande i ca. 18 min. til det er gennemstegt.
  • 3 Krydr med salt og peber og afkøl.
  • 4 Imens laves grøntsager og brødtern.
  • 5 Skær peberfrugten og gulerødder i strimler.
  • 6 Vend dem med 2 spsk olivenolie, citronsaft, salt, peber og hakket purløg.
  • 7 Pluk salaten i grove stykker.
  • 8 Skær brødet i små tern og rist dem sprøde på en pande med 2 spsk olivenolie.
  • 9 Skær kyllingekødet i skiver og vend det sammen med peberfrugt, salat og sprøde brødtern.
  • 10 Servér salaten sammen med ris eller ekstra brød.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingesalat med rød peberfrugt

Tip

Variér salaten med fx kalkunkød i stedet for kylling og vend grøntsagerne med en god pesto.

Opskriften er udviklet af