Lav en lækker salat med en anderledes dressing og server den til aftensmad.

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Til ris: Hæld vand og salt i en gryde. Kog vandet.
  • 3 Hæld risene i gryden og kog dem i ca. 12-15 minutter.
  • 4 Hæld risene i et fad, og lad dem køle af.
  • 5 Til kylling: Skær kyllinge-inderfileterne i tre stykker.
  • 6 Hæld olien på en pande og varm den op.
  • 7 Kom kyllinge-stykkerne på panden, og brun dem på alle sider.
  • 8 Drys salt og peber på kyllinge-stykkerne.
  • 9 Skru ned, og steg kyllinge-stykkerne i ca. 10 minutter til de er gennemstegte.
  • 10 Tag kyllingestykkerne af, og læg dem på en tallerken.
  • 11 Lad dem køle af.
  • 12 Til grøntsager: Skær roden af hjertesalaten og del den i blade.
  • 13 Læg bladene i en skål, og hæld koldt vand i skålen. Skyl bladene godt.
  • 14 Ryst vandet af bladene og skær dem i strimler.
  • 15 Pil rødløget og skær det i små terninger.
  • 16 Til dressing: Pres citronen og hæld saften i en lille skål.
  • 17 Hæld olie og honning i skålen. Pisk det sammen.
  • 18 Kom sennep i skålen og pisk.
  • 19 Kom rosenpeberkorn og salt i skålen og pisk dressingen sammen.
  • 20 Hæld dressingen over risen og bland godt.
  • 21 Kom kyllingestykker, salat og løg over risen og bland salaten.
  • 22 Server kyllingesalaten.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingesalat med ris

Tip

Forslag til tilbehør: Fuldkornsbrød eller foccacia-brød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier