Køkkenchef Sune Rothenberg Lind fra Toro i Istedgade havde lækre kyllingeruller med. Skær i skiver og server med Irmas økologiske tomatsauce, salater, brød, aioli og oliven.

Sådan gør du

  • 1 Læg kyllingeoverlåret med skindsiden nedad på skærebrættet. Føl med fingrene hvor lårknoglen er, skær langs med knoglen med spidsen af en skarp kniv og løft benet ud af låret og smid det ud.
  • 2 Tag kødet ud af skindet på de ferske pølser. Rør farsen med hakkede nøddekerner, persille og revet citronskal.
  • 3 Læg et stykke bagepapir ud på køkkenbordet.
  • 4 Læg baconstrimlerne på langs, så de overlapper. Placer et udbenet overlår med skindsiden nedad og mas kyllingen let ud på baconen således at kødet bliver så fladt som muligt.
  • 5 Kom en skefuld fars midt på kyllingelåret. Rul kyllingen om farsen og brug derefter bagepapiret til at stramme baconen rundt om låret således at en cylinder formes.
  • 6 Læg rullerne side om side i et ildfast fad og sæt til side.    
  • 7

    Til festen

    Bag i ovnen ved 220 grader indtil gennemstegt, 75 grader. Begynd at kigge efter 20 minutter. Nemmest er at bruge et termometer. Har du lavet dem i et fad, kan du også sætte fadet direkte på grillen og lukke låget.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingeruller

Opskriften er udviklet af