Kyllingelår med sesamfrø, chili & rødbedesalat

Kyllingelår med sesamfrø, chili & rødbedesalat

Server knasende sprøde kyllingelår med en cremet rødbedesalat til din familie.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Til kyllingelår: Tænd ovnen på 225 grader.
  • 4 Slå æg ud i en dyb tallerken og pisk sammen med en gaffel.
  • 5 Bland sesamfrø med chili på en kagetallerken.
  • 6 Smør et ovnfast fad med lidt olie.
  • 7 Dyp hvert kyllingelår i æg hele vejen rundt og derefter i sesamfrø og chili. Læg lårene i fadet og krydr med salt.
  • 8 Sæt fadet i ovnen ca. 40 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte. Kødet må ikke være rødt ved benet.
  • 9 Fjern evt. grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Snit kålen i tynde strimler og skyl i koldt vand. Lad kålen dryppe af i et dørslag.
  • 10 Spis kyllingelår med frisk snittet kål og rødbedesalat.
  • 11 Til rødbedesalat: Vask rødbederne.
  • 12 Kom dem i en gryde. Hæld vand på så rødbederne er dækkede.
  • 13 Kog rødbederne ca. 40 minutter afhængigt af størrelsen til de er møre. Stik med en kødnål eller lille kniv og mærk om de er bløde.
  • 14 Hæld kogevandet fra.
  • 15 Hæld koldt vand på rødbederne.
  • 16 Gnub skrællen af rødbederne med hænderne.
  • 17 Skær enden af rødbederne, og skær dem i tern.
  • 18 Pil og hak løget.
  • 19 Hæld lagen fra kaperserne.
  • 20 Bland yoghurt med løg, kapers og rødbeder, og smag salaten til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingelår med sesamfrø, chili & rødbedesalat

Tip

Kog ekstra rødbeder og gem dem til en salat en af de efterfølgende dage.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier