Kyllingebryst med serranoskinke

Energiinformation

  • Energi pr. person 3054 Kj
  • Energi pr. person 730 Kcal
  • Protein 26 %
  • Kulhydrat 44 %
  • Fedt 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Kom Verdure al forno i et ovnfast fad, krydr med salt, peber, rosmarin og 2 spsk. olivenolie, og sæt det i ovnen i 12-15 min. ved 200 grader.

     

  • 2

    Læg serrano/spegeskinke på spækbrættet, læg et par basilikumblade ovenpå, og til sidst kyllingebrystfileten.

  • 3

    Rul skinken omkring kyllingen, og steg dem - først med lukningen nedad - på en pande med 1 spsk olivenolie i 8-10 min. på hver side, til de er gennemstegte.

  • 4

    Kog pastaen. 

  • 5

    Servering

    Drys med groftrevet parmesan/grana padano ved servering.

  • {{recipeDoneText}} Kyllingebryst med serranoskinke

Opskriften er udviklet af