Kyllingebryst med lufttørret skinke, artiskok og kørvel

Sådan gør du

  • 1 Den lufttørrede skinke skæres i strimler og ristes let på en pande i lidt vindruekerneolie. Læg skinken på et stykke fedtsugende papir.    
  • 2 Kyllingebrysterne brunes forsigtigt i smør på begge sider.    
  • 3 Krydr med salt og peber og steg derefter kyllingebrysterne færdige i ovn ved 180 grader i ca. 10 minutter, lad dem derefter hvile i 10. minutter.  
  • 4 Kog citronsaft og hønsefond ind til det halve, tilsæt piskefløde, kog ind til en tredjedel, og tilsæt stegeskyen.
  • 5 Blend med smør og krydr med salt og peber.  
  • 6  Skær kyllingebrysterne i to skrå stykker.    
  • 7 Lun artiskokkerne i saucen. Anret dem i bunden af en dyb tallerken. Læg herpå de 4 stykker kylling og drys med frisk plukket kørvel og let ristet lufttørret skinke.  
  • 8  Serveres med et godt stykke italiensk brød, en god pasta eller en stegt kartoffel.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingebryst med lufttørret skinke, artiskok og kørvel

Opskriften er udviklet af