Kylling på en bund af kartofler med rosmarin og citron

Vi fylder bradepanden til randen, sætter i ovnen, og lige om lidt er der serveret.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skræl og skær kartoflerne i skiver. 
  • 3 Smør formen og kom kartoflerne heri. Krydr med salt og peber og vend kartoflerne med revet hvidløg samt saft fra en halv citron.
  • 4 Spred kartoflerne ud i bradepanden og læg rosmarinstilke herpå.
  • 5 Skær hver kylling ud i mindre stykker og fordel over kartoflerne. Krydr med salt og peber. 
  • 6 Drys vindruer ud over formen og sæt den midt i ovnen. 
  • 7 Steg kyllingen i ca. 45 minutter, indtil skindet er gyldent, kødet gennemstegt, og kartoflerne møre.
  • {{recipeDoneText}} Kylling på en bund af kartofler med rosmarin og citron

Opskriften er udviklet af