Kylling og sprøde grøntsager

Et dejligt og sundt måltid til hverdag og fest.

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Drys kyllingefileterne med salt og peber.
  • 3 Hæld 1 spsk. olie på en pande og varm den op.
  • 4 Læg kyllingefileterne på panden.
  • 5 Brun dem på begge sider, og skru ned.
  • 6 Steg kyllingefileterne i 15 -20 minutter, til de er gennemstegte.
  • 7 Til grøntsager: Skyl spidskålen og fjern de grove blade.
  • 8 Skær stokken af spidskålen.
  • 9 Skær spidskålen i tynde strimler.
  • 10 Skyl gulerødderne og skræl dem.
  • 11 Skær gulerødderne i tynde stave.
  • 12 Hæld 1 spsk. olie i en gryde og varm den op til middel varme.
  • 13 Kom spidskål og gulerødder i gryden og svits. Kål og gulerødder må ikke blive brune.
  • 14 Kom basilikum, salt og vand i gryden. Rør rundt og skru ned.
  • 15 Læg låg på gryden og kog i 2-5 minutter, til grøntsagerne er sprøde.
  • 16 Anret kyllingefileter og grøntsager på 4 tallerkener.
  • {{recipeDoneText}} Kylling og sprøde grøntsager

Tip

Forslag til tilbehør: Fuldkornsbrød eller kogte fuldkornsris

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier