Kylling med olivenfyld

Sådan gør du

  • 1 Skyl kyllingen med koldt vand og dup den tør med køkkenrulle. Gnid den indvendigt med salt, peber, paprika og lidt citronsaft.  
  • 2 Hak de udstenede oliven groft og bland dem med de knuste hvidløgsfed.
  • 3 Franskbrødsskiven smuldres og blandes med 25 g blødgjort smør.
  • 4 Resten af citronsaften samt oliven og hvidløgsblandingen tilsættes.  
  • 5 Fyld blandingen i kyllingen og luk den med kødnåle eller sy den sammen med ufarvet bomuldsgarn. 
  • 6 Resten af smørret smeltes og bruges til at pensle kyllingen med. Drys med salt, peber og paprika. 
  • 7 Steg kyllingen i kuglegrill ca. 70 minutter under låg eller til kødsaften er helt klar eller i ovn.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med olivenfyld

Opskriften er udviklet af