Kylling med mandler og citron

Rullepølse er godt, det her er bedre. Især serveret på godt økologisk kernerugbrød. Server gerne rullen lun, skåret i tynde skiver.

Sådan gør du

  • 1 Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet
  • 2 Læg baconskiverne på en lige række, de skal akkurat røre hinanden - Nu har du en rektangel af bacon
  • 3 Bank de 3-4 kyllingefileter tynde, ca 1 1/2 cm, med hånden eller med en kødhammer, og drys med salt og peber
  • 4 Bland mandel, olie, persille og reven skal af citronen sammen i en skål til en pesto - Fordel pestoen over kyllingen
  • 5 Rul nu kød og bacon sammen som en roulade fra den lange side - rul tæt!
  • 6 Flyt bagepapir med rulle over på en bradepande
  • 7 Bag rullen ved 200 grader i ca. 25 min
  • 8 Tag ud, og lad stå 15 min.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med mandler og citron

Opskriften er udviklet af