Kylling med mandel og citron

Rullepølse er godt, det her er bedre. Især serveret på godt økologisk kernerugbrød.

Sådan gør du

  • 1 Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet.
  • 2 Læg baconskiverne på en lige række, de skal akkurat røre hinanden.
  • 3 Nu har du en rektangel af bacon.
  • 4 Bank de 3-4 kyllingefileter tynde, ca 1 1/2 cm, med hånden eller med kødhammer.
  • 5 Læg kyllingefileterne på baconen, og drys med salt og peber.
  • 6 Bland mandel, olie, persille og citron sammen i en skål til en ”pesto”.
  • 7 Fordel pestoen over kyllingen.
  • 8 Rul nu kød og bacon sammen som en roulade fra den lange side – rul tæt!
  • 9 Flyt bagepapir med rulle over på en bradepande.
  • 10 Bag rullen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
  • 11 Tag ud, og lad stå 15 minutter.
  • 12 Server gerne rullen lun, skåret i tynde skiver.
  • 13 Kilde: Irma Krydderiet 4, 2004
  • {{recipeDoneText}} Kylling med mandel og citron

Opskriften er udviklet af