Kylling med hvidløg og spidskålssalat

Sådan gør du

  • 1 Kyllingen fyldes med hvidløg, timian, bredbladet persille, salt og peber.
  • 2 Brunes i lidt olie i en stegegryde til den er let gylden.
  • 3 Sæt gryden i ovnen i 1 time ved 200 grader, efter 30 minutter tilsættes hvidvinen.
  • 4 Stegegryden sættes direkte på bordet, da kyllingens dufte og rustikke udseende bedst præsenteres på denne måde.
  • 5 Kyllingen serveres med saltet spidskål og et godt stykke brød.
  • 6 Hvis du ikke har en stegegryde kan et ildfast fad bruges med stor succes. Flæk kålen i 2 stykker, tag de yderste lysegrønne blade fra og snit dem meget fint.
  • 7 Hjertet snittes også meget fint og vendes med sukker og salt.
  • 8 Læg det under pres i en ½ time.
  • 9 Kom det i en skål uden den væske, det har givet fra sig, og vend den friske kål og dild i sammen med olie og eddike.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med hvidløg og spidskålssalat

Opskriften er udviklet af