Kylling i sprød skinke på spinat

Kylling i sprød skinke på spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 21 g.
  • Energifor./ pers 444 kcal
  • Fedtenergi 22 %
  • 1

    Beskrivelse

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Skyl, tør og hak persille, som drys på kartoflerne ved anretning. 

  • 3

    Skyl spinaten og kom den i en stor gryde med 1 spsk. olivenolie, salt og peber. Vend den og lad den blive blød og blank. 

  • 4

    Dup kyllingen tør, pak den ind i parmaskinke, og steg den i 1 spsk. olivenolie, ved høj varme på begge sider, skru ned for varmen og steg den færdig, ca. 7 minutter på hver side. 

  • 5

    Læg spinaten i en sigte, tryk væden fra. 

  • 6

    Anretning

    Anret spinaten i en cirkel, evt. ved hjælp af metalring. Anret kyllingen på og server kartoflerne med persilledrys ved siden af.

  • Så er det spisetid! Kylling i sprød skinke på spinat

Opskriften er udviklet af