Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges

Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges

Giv karryretten et twist med kokosgratinerede asparges. Aspargesene er også gode at servere med en tomat- eller karrydip til. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Sæt ovnen på 225 grader. Kog risen efter anvisning.

  • 2 Skær brysterne i store stykker. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande. Kom karrypasta heri, og vend rundt. Kom kokosmælk på panden. Vend rundt.
  • 3 Læg låg på panden, og lad kyllingen simre i ca. 15 minutter. Spæd eventuelt med lidt vand. Kyllingen skal være gennemstegt.
  • 4 Skyl spinaten, og vend den med kyllingen. Den skal kun lige falde sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og server.
  • 5 Skær bunden af aspargesene. Pisk ægget let sammen, og vend asparges heri. Vend nu aspargesene i kokosmel, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
  • 6 Bag aspargesene gyldne. Kig efter 8 minutter. Server aspargesene on the side til retten.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges

Opskriften er udviklet af