Kylling i karrysovs med sommergrøntsager og kartofler

Forårsløg, blomkål og squash er et friskt pust i karryretten. Nyd retten med dem, du holder af.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3 Skyl forårsløgene godt, og skær roden af.
  • 4 Skær forårsløgene i 2-3 cm lange stykker.
  • 5 Del blomkålen i små buketter, og skyl dem godt.
  • 6 Læg blomkålsstykkerne i en si, og lad dem dryppe af.
  • 7 Skyl squash godt, og skær den i 1-2 cm tykke skiver.
  • 8 Skær kyllingekødet ud i mindre stykker.
  • 9 Kom smør og olie i en gryde. Varm det op.
  • 10 Kom kødet i gryden, og brun det på alle sider.
  • 11 Kom salt og karry i gryden. Rør.
  • 12 Drys melet over kyllingekødet og rør godt.
  • 13 Hæld grøntsagsbouillon eller vand i gryden. Rør.
  • 14 Hvis du selv vil lave din grøntsagsbouillon, kan du se hvordan i denne video.
  • 15 Læg låg på gryden og skru ned, når retten koger.
  • 16 Lad kyllingekødet simre i ca. 10 minutter. Rør et par gange.
  • 17 Kom forårsløg, blomkål og squash i gryden.
  • 18 Kog retten ved svag varme i 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er tilpas møre.
  • 19 Rør engang i mellem, så sovsen ikke brænder på.
  • 20 Hæld grøntsagsbouillon eller vand i gryden, hvis sovsen er for tyk.
  • 21 Kom rosinerne i gryden og smag retten til med salt og karry.
  • 22 Servér kylling med karrysovs og sommergrøntsager sammen med kogte kartofler.
  • 23

    Kartofler

    Mål alle ingredienserne af.
  • 24 Vask kartoflerne godt med en grøntsagsbørste.
  • 25 Kom kartofler, vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden.
  • 26 Kog kartoflerne i 15-20 minutter, indtil de er møre.
  • 27 Hæld kogevandet fra kartoflerne, og server kartoflerne til kylling i karrysovs med sommergrøntsager.
  • 28 Pil evt. kartoflerne ved bordet.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i karrysovs med sommergrøntsager og kartofler

Opskriften er udviklet af