Kylling a la saltimbocca med bønnesalat

Bønnesalaten giver dig godt med grøntsager og kartofler fra bunden af madpyramiden, fuldkornsbrød fra midten, mens kylling og dressing giver dig råvarer fra toppen.

Sådan gør du

  • 1 Dup kyllingen tør med et stykke køkkenrulle og skær fileterne lige over.
  • 2 Drys den med lidt salt og friskkværnet peber.
  • 3 Læg et par salvie-blade og en halv skive parmaskinke på hvert stykke og hold det fast med en tandstikker.
  • 4 Steg kyllingen på begge sider indtil kødet er lige netop gennemstegt.
  • 5 Det tager 10 - 12 min.
  • 6 Skræl og kog kartofler.
  • 7 Kog bønnerne møre efter anvisning på emballagen, afdryp godt og kom dem i en skål.
  • 8 Skær avocado i mindre stykker.
  • 9 Skær forårsløgene i tynde skiver og fordel over bønnerne.
  • 10 Bland dressingen og hæld over.
  • 11 Server med fuldkornsbrød – se efter fuldkorns- eller nøglehulsmærket.
  • {{recipeDoneText}} Kylling a la saltimbocca med bønnesalat

Opskriften er udviklet af