Kylling a la Puebla med sort bønnepure og avocado

Lav de lækreste wraps med stærk, krydret kylling, avocadomos og bønnepuré som mexicanerne! 

Sådan gør du

  • 1 Kom smørret på en pande, og lad det bruse op.
  • 2 Kom så kyllingestykkerne i, og brun dem godt af over det hele.
  • 3 Kom nu løg og hvidløg ved, og sauter dem med.
  • 4 Hæld hønsefond på, og bring i kog.
  • 5 Befri begge slags chili for stilk og kerner.
  • 6 Hak det tørrede chilikød groft, og kom på panden med kyllingen.
  • 7 Læg nu låg over, og lad den simre under låg 25 minutter.
  • 8 Fjern så låget, og krydr med salt og peber.
  • 9 Skær tomaterne og de grønne peber i mindre stykker, og kom dem ved.
  • 10 Alternativt til dåse peberfrugter: sæt peberfrugterne ind i grillen i 20-30 minutter,til de bliver sorte, læg dem lufttæt i en skål med plastik eller tætsluttende låg på, så kan de flås.
  • 11

    Bønner

    Bønnerne lægges i blød aftenen før.
  • 12 Kom de udblødte bønner i en gryde, og kom masser af nyt vand over.
  • 13 Bring derefter bønnerne i kog, og lad dem koge under låg i godt to timer.
  • 14 Purer nu bønnerne i noget af kogevandet, så de bliver til en glat mos.
  • 15 Varm olien op i en gryde, kom så løg, hvidløg og chili i, og sauter dette.
  • 16 Tilsæt nu bønnemosen, og krydr med salt og peber.
  • 17

    Avocado

    Hak avocadokødet fint, eller mos det helt med en stor, tung kniv.
  • 18 Kom i en skål med salt, peber, limesaft og olie, og rør sammen. Tilsæt nu tomaten.
  • 19 Kylling, bønner og avocado serveres i hver sin skål.
  • 20 Server yoghurt og taco ved siden af, så hver kan pakke sin lille taco med lidt kylling, peber, bønner, avocado og lidt yoghurt.
  • 21 Tacoen varmes og foldes sammen som en pandekage.
  • {{recipeDoneText}} Kylling a la Puebla med sort bønnepure og avocado

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier