Tærter var populære i 80'erne, men har i løbet af de senere år fået en amerikansk revival, cheesecaken. Kvarktærten minder om cheesecake og er lækker at servere som en enkel dessert.

Sådan gør du

  • 1 Margarinen smuldres i melet.
  • 2 Sukker og æg tilsættes, og dejen æltes let sammen.
  • 3 Dejen hviler i køleskab 1 time eller længere.
  • 4 Dejen rulles ud, og en tærte- eller lagkageform beklædes hermed.
  • 5 Bunden forbages 10 min. ved 200 grader.
  • 6 Fyld:
  • 7 Kvark, fløde, mel, sukker, reven citronskal og æggeblommer røres sammen.
  • 8 Hviderne piskes og vendes i.
  • 9 Fyldet hældes i den forbagte bund.
  • 10 Bagetid: 35-40 min ved 160 grader.
  • {{recipeDoneText}} Kvarktærte

Tip

Tærten kan serveres med frosne, optøede solbær eller brombær smagt til med sukker.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier