Krydret pølse med kartoffel-radise salat

Krydret pølse med kartoffel-radise salat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 460 kcal
  • Fedtenergi 47 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Grill eller steg pølserne. Ved stegning, i olivenolie, skal det være ved middel-svag varme, til de er gyldne og gennemstegte. 
  • 2 Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand. 
  • 3 Gør radiserne i stand og del dem, på langs, i kvarte. 
  • 4 Skær purløg fint og bland det med olierne, citron, sukker – og smag til med salt og peber. 
  • 5 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 6 Skær kartoflerne i kvarte og bland de lune kartofler med radiser. 
  • 7

    Anretning

    Anret pølserne med radise-kartoffelsalat og salaterne. Dryp med purløgs-citron-olien.
  • {{recipeDoneText}} Krydret pølse med kartoffel-radise salat

Tip

Radiserne, nordens chili, matcher en krydret pølse godt og giver kartoffelsalaten et skarpt pift.

Opskriften er udviklet af