Krydret kalv med kejserhatte og babyspinat

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i tern.
  • 2 Vend det med grøn karry og resten af krydderierne.
  • 3 Hak løgene groft.
  • 4 Brun kødet i en stegegryde i rigeligt smør.
  • 5 Tilsæt løg.
  • 6 Lad dem brune med i et par minutter.
  • 7 Drys med mel og lad melet suge al smørret.
  • 8 Tilsæt lidt bouillon.
  • 9 Lad det hele simre under låg til kødet er mørt – ca. en time.
  • 10 Imens tilsætter du jævnligt små portioner vand, til saucen får rette konsistens. På den måde bliver saucen tykkere og tykkere, mens den koger.
  • 11 Skyl spinaten i en stor skål koldt vand, mens saucen koger.
  • 12 Tilsæt svampene når kødet er mørt, og lad dem koge med i to minutter.
  • 13 Tilsæt spinat og rør rundt lige inden servering.
  • 14

    Anretning

    Anret i portionsskåle med en spiseskefuld yoghurt på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Krydret kalv med kejserhatte og babyspinat

Tip

Du kan også bruge champignon, shii-take eller portebello til retten.

Opskriften er udviklet af