Krydrede kødboller med en slags coleslaw

Sådan gør du

  • 1 Kom rasp og bouillon i en skål og lad trække 2-3 minutter. Kom kød og krydderier i skålen med rasp og rør til en jævn fars.
  • 2 Form kødet til kødboller og steg dem på en varm stegepande i smør. Når kødbollerne har fået fin farve skrues ned for varmen. Lad bollerne stege videre indtil de er gennemstegte.  
  • 3 Snit kålen i meget tynde skiver/strimler. Rør olie, citron, salt og peber sammen i en skål. Smag til med lidt sukker og evt. mere citronsaft.
  • 4 Vend rosenkålen godt med marinaden, mas gerne lidt. Vend til sidst hurtigt rødkålen i (den smitter med sin røde farve).  
  • 5 Server salaten og godt brød til kødbollerne.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede kødboller med en slags coleslaw

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier