Krydderurtetabbouleh med forårsgrønt

Sådan gør du

  • 1 Kog perlerug som angivet på emballagen og afkøl.
  • 2 Knæk den træede ende af aspargesene og skær dem i små stykker.
  • 3 Damp dem i 1 minut.
  • 4 Skær radiser i skiver.
  • 5 Halver agurken på langs.
  • 6 Fjern kerner med en teske og skær agurken i små tern.
  • 7 Skær cherrytomaterne i både.
  • 8 Skyl krydderurterne og slyng dem godt - brug fx en salatslynge eller kom krydderurterne i en frysepose og ryst godt, så vandet drypper af.
  • 9 Hak krydderurterne og vend med perlerug, grønsager, reven citronskal og ekstra jomfru olivenolie.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Krydderurtetabbouleh med forårsgrønt

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter