Krydderurte-fiskefrikadeller

Sådan gør du

  • 1 Fiskekødet mixes sejt i en foodprocessor sammen med saltet.
  • 2 1 æg ad gangen tilsættes mens foodprocessoren kører rundt.
  • 3 Stop og tilsæt hvedemel, krydderurter, peber, kapers og reven citronskal. Kør igen mens fløden hældes i i en tynd stråle.
  • 4 Farsen formes med en ske (som dyppes i varmt vand).
  • 5 Frikadellerne lægges på en bageplade og bages i ovnen i 10 min. ved 120 grader. Herefter grilles de på grillen.
  • 6 Anret krydderurte-fiskefrikadellerne med en grov remoulade, og eventuelt på spid med grillet chilipølse (f.eks. chorizo) imellem.
  • {{recipeDoneText}} Krydderurte-fiskefrikadeller

Tip

Servér f.eks. frikadellerne med en salat af meget tynde gulerodsstænger vendt med lidt nøddeolie, limesaft, dild, salt og peber.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier