Krydderkrebinetter med tomatkartofler

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  • 2 Skær løget i tynde skiver og hak hvidløget fint.
  • 3 Kom olien i en gryde ved god varme.
  • 4 Svits løg og hvidløg under omrøring et par minutter.
  • 5 Tilsæt kartofler, tomater, timian, bouillon, salt og peber.
  • 6 Læg låg på og bring det i kog.
  • 7 Skru ned til middel varme og kog til kartoflerne er møre.
  • 8 Hak persillen og drys den over ved servering.Form 4 krebinetter, 1½ cm tykke.
  • 9 Bland krydderierne med rasp. Vend krebinetterne i krydderraspen.
  • 10 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 11 Brun krebinetterne ca. 1 minut på hver side.
  • 12 Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.ognbsp; Kog broccoli.
  • {{recipeDoneText}} Krydderkrebinetter med tomatkartofler

Tip

Krydderierne kan også blandes i det hakkede kød før krebinetterne formes og vendes i rasp.

Opskriften er udviklet af