Krebinetter med grov rodurtemos

Sådan gør du

  • 1 Skær kartofler og urter i små stykker.
  • 2 Kog dem møre i vand uden salt ca. 15 minutter.
  • 3 Purér grøntsagerne gennem en purépresser, et piskeris eller en elpisker.
  • 4 Tilsæt grøntsagsvand og mælk.
  • 5 Smag til med muskatnød, salt og peber.
  • 6 Form kødet til 4 ensartede krebinetter, ca. 1½ cm tykke.
  • 7 Bland mel eller rasp med salt og peber og vend krebinetterne heri.
  • 8 Varm fedtstoffet på en pande ved god varme.
  • 9 Smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varmt.
  • 10 Brun krebinetterne 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg dem færdig 4-5 minutter på hver side til de er gennemstegte.
  • {{recipeDoneText}} Krebinetter med grov rodurtemos

Opskriften er udviklet af